Palvelut

Päärakennus

Päärakennuksen aula on Parinpellon pääsisäänkäynti. Aula on viihtyisä oleskelutila, josta on yhteys leirikeskuksen toimistoon. Aulasta kuljetaan ruoka- ja juhlasaliin sekä majoitustiloihin.

Tarkista varaukset

Majoitus

Päärakennuksessa sijaitsee vuodepaikat 33 leiriläiselle. Kahdelle leirinvetäjälle on varattu yhden hengen huoneet. Majoitushuoneissa on kerrossängyt. Mökit sijaitsevat Parinpellon pihapiirissä. Talvella niihin voi majoittaa 18 henkeä ja kesäaikaan yhteensä 28 henkilöä. Parinpellon vanhan pappilan kivijalan päälle rakennetussa vanhassa ruokalassa on majoitustilat 11 henkilölle. Samassa rakennuksessa on myös askartelutilat leirien käyttöön.

Sauna

Parinpellon saunaa voidaan käyttää leiritoiminnan lisäksi myös monenlaiseen muuhun toimintaan. Saunaa vuokrataan leirikeskuksen varaustilanteen salliessa aina kasteesta syntymäpäiviin ja muista perhejuhlista kokouksiin. Saunaan mahtuu kerralla n. 15 henkilöä ja sen yhteydessä olevaan takkatupaan mahtuu istumapaikoille 30 henkilöä. Uimaranta on lapsiystävällinen.

Tarkista varaukset

Liikuntahalli

Liikuntatila on paikka, jossa voi harrastaa pienimuotoista sisäpeliä esim.
sählyä, askartelua, pöytätennistä ja muuta vastaavaa. Tilaa voi myös käyttää kokoontumiseen tai opetukseen. Tilan mitat ovat: 11,0m x 7,0m korkeus matalimmalta kohdalta 2.8m. Tilassa on WC ja vesipiste.

Kota

Kota sijaitsee kauniilla paikalla Vesijärven rannalla.
Kota on mitä mainioin tukikohta esimerkiksi pilkkikilpailuille tai muille luontotapahtumille. Kotaan mahtuu noin kolmekymmentä ihmistä kerralla ja rannassa on veneenlaskupaikka.

Tarkista varaukset

Leikkipuisto

Parinpellossa sijaitsee myös nykyiset turvallisuusnormit täyttävä leikkipuisto keinuineen ja kiipeilytelineineen.